Kayıtlar

Gizlilik Sözleşmesi

Yusuf Burak Elkan

Yogi Gizlilik Politikası

Bu gizlilik politikası, "Yogi" tarafından işletilen uygulama için geçerlidir. Lütfen bu politikayı dikkatlice okuyun.

1. Toplanan Bilgiler

  • Kişisel Bilgiler: Adınız, e-posta adresiniz ve diğer kişisel bilgiler, hesap oluştururken veya hizmetlerimizi kullanırken bize sağladığınız bilgilerdir.
  • Kullanım Bilgileri: Hangi özellikleri kullandığınız, hangi derslere katıldığınız gibi uygulamayı nasıl kullandığınıza dair bilgiler.
  • Cihaz Bilgileri: Cihazınızın türü, işletim sistemi ve benzeri bilgiler gibi teknik bilgiler.

2. Bilgi Kullanımı

  • Topladığımız bilgiler, uygulamayı işletmek, kullanıcı deneyimini iyileştirmek, hizmetlerimizi sunmak ve geliştirmek için kullanılabilir.
  • Kişisel bilgileriniz, sizinle iletişim kurmak, hesabınızı yönetmek veya uygulama içi satın alma işlemlerini işlemek için kullanılabilir.

3. Bilgi Paylaşımı

  • Kişisel bilgileriniz, üçüncü taraflarla paylaşılmaz, satılmaz veya kiralanmaz, ancak yasal gereklilikler veya uygulamamızı işletmek için dış hizmet sağlayıcılarıyla paylaşılabilir.

4. Güvenlik

  • Kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için uygun fiziksel, elektronik ve yönetimsel prosedürler uygularız.

5. Çocukların Gizliliği

  • Yogi uygulaması, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek kişisel bilgi toplamaz.

6. Değişiklikler

  • Bu gizlilik politikasını zaman zaman güncelleyebiliriz. Güncellenmiş politikaları yayınladığımızda, değişiklikleri bildireceğiz.

7. Kabul

  • Uygulamayı kullanarak, bu gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.

8. İletişim

  • Herhangi bir sorunuz veya geri bildiriminiz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu gizlilik politikası [04.05.2024] tarihinden itibaren geçerlidir.

Teşekkür ederiz.




 Bir Haftalık Abonelik:

Yoga için sınırsız tüm antrenmanlara erişim sağlar. Abonelik otomatik olarak yenilenebilir; yani satın alındıktan sonra, mevcut dönemin bitiminden 24 saat önce iptal edilmedikçe her hafta otomatik olarak yenilenir. Abonelik süresi 1 haftadır ve her ay 9,99 Türk Lirası ücret alınır. iTunes Hesabınızdan, cari dönemin bitiminden 24 saat önce 9,99 Türk Lirası tutarında yenileme ücreti alınacaktır. Aboneliğinizi ve Otomatik Yenilemenizi yönetmek için Hesap Ayarlarına gidin.

Kullanım Şartları: Kullanım Şartları

Gizlilik Politikası: Gizlilik Politikası

Bir Aylık Abonelik:

Yoga için sınırsız tüm antrenmanlara erişim sağlar. Abonelik otomatik olarak yenilenebilir; yani satın alındıktan sonra, mevcut dönemin bitiminden 24 saat önce iptal edilmedikçe her ay otomatik olarak yenilenir. Abonelik süresi 1 aydır ve her ay 19,99 Türk Lirası ücret alınır. iTunes Hesabınızdan, cari dönemin bitiminden 24 saat önce 19,99 Türk Lirası tutarında yenileme ücreti alınacaktır. Aboneliğinizi ve Otomatik Yenilemenizi yönetmek için Hesap Ayarlarına gidin.

Kullanım Şartları: Kullanım Şartları

Gizlilik Politikası: Gizlilik Politikası

Bir Yıllık Abonelik:

Yoga için sınırsız tüm antrenmanlara erişim sağlar. Abonelik otomatik olarak yenilenebilir; yani satın alındıktan sonra, mevcut dönemin bitiminden 24 saat önce iptal edilmedikçe her yıl otomatik olarak yenilenir. Abonelik süresi 1 yıldır ve her ay 129,99 Türk Lirası ücret alınır. iTunes Hesabınızdan, cari dönemin bitiminden 24 saat önce 129,99 Türk Lirası tutarında yenileme ücreti alınacaktır. Aboneliğinizi ve Otomatik Yenilemenizi yönetmek için Hesap Ayarlarına gidin.

Kullanım Şartları: Kullanım Şartları

Gizlilik Politikası: Gizlilik Politikası

Getting Info...
Çerez Onayı
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede tanımlama bilgileri sunuyoruz.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.